Välkommen

Välkommen

Det här är sidan för dig som gillar jakt och fiske, ja vildmarksliv helt enkelt.
Jag heter Mikael Hansson och har fiskat större delen av mitt liv. En stor del av min passion har också handlat om fiskevård. Jägarexamen tog jag för bara några år sedan. Det är nog jakten som återigen gett lust och inspiration till det kreativa skapandet av bild, film och berättelser. Tack för det Jakten.
Sedan 2021 har jag fått privilegiet att vara en jägare i Kvarntjärns jaktlag. Ett jaktlag med några seriösa och hyggliga jägare. Att jag kom med här med goda vänners inrådan känns som högsta vinsten!
Idag är vi åtta totalt i jaktlaget och har cirka 2000 hektar att jaga på. Markerna rymmer allehanda viltslag och älgen är väl det viktigaste. Men vi har även Hjort på marken. Fågeljakten har visat sig helt ok.

Det finns mycket att skildra både i ord och bild. Filmandet är något som ligger mig varmt om hjärtat och där lär man sig lite nytt för varje film man skapar. Min gamla YouTube kanal ska införlivas i det här projektet. Hoppas du får en bra upplevelse på Jakt och fiskeliv och blir en återkommande gäst på den här sidan. Har du några tips så tar jag tacksamt emot dem!
Mycket Nöje!

Mikael Hansson